Değerli Mensuplarımız,

OİBS üzerinden kullanılan programlara tek kullanıcı kodu ve şifre ile tek adresten ulaşılabilen bütünleşik ‘Öğrenci Portali’, tasarımı yenilenerek kullanıma 22 Aralık 2017 tarihinde açılmıştır. https://student.metu.edu.tr adresinden girilebilecek Öğrenci Portali ile

* Online başvurulara (İngilizce Yeterlik, Çift Ana dal/Yan Dal, Yatay Geçiş, Bütünleme, Kayıt Sildirme, Askerlik (Lisansüstü Öğrenciler),Yüksek Lisans ve Doktora, Erasmus+ ICM (Avrupa Dışı), Erasmus Staj, Erasmus Avrupa, Ödeme İade, Burs/Yurt başvurusu, Kimlik Kartı Başvuru)

* Akademik ve özlük bilgilerine (Adres Güncelleme ,Transkript, Karne, Ders Programı, Müfredat, Tez Danışmanı Atama, Kısa Mesaj Sistemi, Kullanıcı Hesap Yönetimi Sistemi)

* Çeşitli listeleme ve raporlamalara (Program Detay, Program Ders Detaylar, Ders Kapasitesi, Ders Değerlendirme, Ders Kategorileri, İngilizce Yeterlilik Sınavı) erişim sağlanmıştır.

Soru ve sorunlarınız için hotline@metu.edu.tr adresini kullanabilirsiniz.

Bilgilerinize saygıyla sunulur.

22/12/2017 - 17:06