Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrası, bölgede bulunan ve depremden etkilenen öğrencilerimiz ile vatandaşlarımız için çeşitli destekler oluşturulmuştur.

Deprem bölgelerinde ikamet eden ve ODTÜ yurtlarında kalan öğrencilerimizden kampüse erken dönmek isteyenler için yurtlar hazırlanmış ve bu öğrencilerimize gerekli duyurular yapılmıştır. Depremden etkilenen öğrencilerimiz için burs ve yol yardımları da ayrıca oluşturulmaktadır.

AFAD koordinasyonu ile deprem bölgesine iletilmek üzere ayni destek kampanyası başlatılmıştır. Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere aşağıda belirtilen ihtiyaçları ODTÜ KKM Kümbet Salonu'na kargo ile veya bireysel olarak bugünden itibaren iletebilirsiniz. Bireysel iletilerinizi sabah 09.00 ile akşam 20.00 arasında Kümbet Salonu'na yapabilirsiniz.

İhtiyaç Listesi:

• Eldiven
  • Mont
  • Bot
  • Bere
  • Çocuklar için mont ve kışlık giysi
  • Tüplü katalitik soba
  • Tüp
  • Yatak
  • Battaniye
  • Powerbank
  • Gıda Kolisi (konserve)
  • Çocuk bezi
  • Çocuk maması
  • Kadın Pedi
  • Temizlik hijyen malzemeleri

Acil Deprem Koordinasyon Merkezi:
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi
Kümbet Salonu
ODTÜ, 06800 Çankaya/Ankara
Tel: 0312 210 23 00
Harita: https://goo.gl/maps/h1fjdEjAgPTiQb5s9

Sorularınız ve görüşleriniz için Rektörlük içerisinde oluşturduğumuz deprem acil destek hattını arayabilirsiniz.

Rektörlük Deprem Acil Destek Numaraları:
Cep: +90 532 435 55 81

Bu büyük felakette vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz. Ülkemize geçmiş olsun.

Rektörlük

17/02/2023 - 15:27