Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Tolga Can ve Üniversitemiz Enformatik Enstitüsü Sağlık Bilişimi ABD öğretim üyesi Y.Doç.Dr Yeşim Aydın Son'un eğitmenliğini üstlendiği "METU-BIN iGEM Yazılım Takımı", "Mining for BioBrick" projesi ile Avrupa elemelerinde  gümüş madalya kazanmış ve finallerde "En İyi Yazılım" kategorisinde Boston'da yarışmaya hak kazanmıştır. Takıma Avrupa elemelerine hazırlanmasında ve katılmasında Teknopark A.Ş. ve Akgün Yazılım destek olmuştur.

Öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimiz Burcu Yaldız (BIN), Gökçe Oğuz (BIN), Gökhan Ersoy (BIN), Güngör Budak (BIO), İsmail Aslaner (HU-EE), Saygın Karaaslan (BIO), Ogün Adebali (GENE), Ebru Şahin (BIN), Semih  Alpsoy (BIO), Oytun Önal (CENG) ve danışmanları Sasan Hasamik Habir (CENG), Yener Tuncel (BIN)'i kutlar, başarılarının devamını dileriz.

ODTÜ Rektörlüğü

Last Updated: