Piyano sanatçısı Fazıl Say 18 Aralık 2012, Salı günü ODTÜ öğrencileri için ücretsiz bir konser verecektir.

Konser Kültür Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu’nda saat 15.00 de başlayacaktır.

İzleyici sayısının salon oturum kapasitesi ile sınırlı olması nedeniyle, konseri dinlemek isteyen öğrencilerimizin sayısının önceden belirlenmesi yararlı olacaktır.

İzleyici sayısının belirlenmesi ve salon düzeninin sağlanması için konseri dinlemek isteyen öğrencilerimizin konser ilan tarihinden itibaren Kültür Kongre Merkezi bilet gişesine kimlikleri ile başvurarak kendi isimleri adına düzenlenecek ve üzerinde koltuk numarasının yer alacağı davetiyeyi almaları gerekmektedir.

Davetiye ücretsiz olup her öğrencimiz adına sadece bir adet düzenlenecektir.

Konser, davetiye ve öğrenci kimliği gösterilerek izlenecektir.

Öğrencilerimizin konser saatinden yarım saat önce Kültür ve Kongre Merkezi fuayesinde olmaları, salona girişlerin rahat yapılmasını ve konserin zamanında başlamasını sağlayacaktır.

Konseri dinlemek isteyen ve Kemal Kurdaş Salonu’ndaki doluluk nedeniyle davetiye alamamış olan öğrencilerimizin konseri izleyebilmelerine olanak vermek üzere Kültür ve Kongre Merkezi A ve B salonlarında projeksiyon sistemi kurulacaktır. Bu salonlardaki oturum kapasitesinin belirlenmesi için davetiye alınması gerekmektedir.

07/11/2013 - 09:32