Değerli Öğretim Üyeleri

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM), ASELSAN, TUSAŞ (TAI), ROKETSAN, FNSS, HAVELSAN ve MilSOFT’un katılımıyla 25 Kasım 2013 Pazartesi günü ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi A Salonu’nda 13:00-18:00 saatleri arasında Üniversite Sanayi İşbirliği (ÜSİ) – Sanayi için Araştırmacı Yetiştirme Programı (SAYP) toplantısı gerçekleştirilecektir.

Toplantının amacı, savunma sanayi özelinde üniversite-sanayi işbirliği modellerinin tartışılması, en iyi uygulama örneklerinin aktarılması ve deneyimlerin paylaşılmasıdır.  Ayrıca, SAYP kapsamında başlatılabilecek projelere yönelik şirket yetkilileri ile proje fikri olan öğretim üyelerimiz arasında görüşmelerin yapılması planlanmaktadır. Üniversitemizde yürütülmekte olan 10 adet SAYP projesi bulunmakta olup, bu toplantıda görüşülmek üzere, ilgili şirketler tarafından 30’un üzerinde konu başlığı önerilmiştir. Toplantı programı ile önerilen ve henüz eşleşme yapılmamış olan konu başlıklarına ODTÜ kullanıcı hesabınız ve şifrenizle aşağıdaki dosyalardan ulaşabilirsiniz.

Konu başlıkları

Önerilen konular

Toplantıya ve sonrasında yapılacak olan kokteyle ilgili tüm öğretim üyelerimiz davetlidir. Katılım durumunuzu  ve şirketlerle görüşme talebinizi 18 Kasım 2013 Pazartesi gününe kadar Araştırmalar Koordinatörlüğü’ne (Saadet Beygu sbeygu@metu.edu.tr ve Bengi Yilmaz ybengi@metu.edu.tr ) bildirmenizi rica eder,  saygılar sunarım.

Prof. Dr. İrem Dikmen Toker

Rektör Danışmanı