Değerli Mensuplarımız,

Büyük Önder Atatürk, ebediyete intikal edişinin 77. Yıldönümü olan 10 Kasım 2015 Salı günü Üniversitemizde törenle anılacaktır.

Tören günü 08.40 -10.40 saatleri arasındaki dersler yapılmayacaktır.

Törende konuşma yapacak olan Prof. Dr. Reşit Emre Kongar, törenin ardından kitaplarını imzalayacaktır.

Tüm akademik (öğretim elemanlarımızın akademik giysileri ile), idari personelimizin ve öğrencilerimizin törene katılmalarını önemle rica ederim.

Saygılarımla.

Prof. Dr. Ahmet Acar
Rektör

PROGRAM

09.05   Atatürk Anıtı önünde Saygı Duruşu

09.20   Anma Töreni - Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu

Müzik Dinletisi: ODTÜ MGSB Tuncay Doğu Şan Sınıfı Öğrencileri
Piyano: Dr. Kaan Yüksel
Program: Korhan Mutdoğan (Köroğlu); İzel Aksoy (Kütahya'nın Pınarları); Mahmut Cankara (Acem Kızı); Sevda Rafatova (Beyaz Giyme); Kaan Bilgehan (Ah Bir Ateş Ver); İlyas Gençtürk (Çökertme); Hande Sönmez (Bülbülüm Altın Kafeste); Melda Cömert (Çalın Davulları)
Sunum: Dr. Aydın Tiryaki, "Atatürk ve Çağdaş Türkiye"
Konuşmacı: Prof. Dr. Reşit Emre Kongar, "2015'te Kurtuluş Savaşı ve Atatürk Devrimlerinin Önemi"

Not: ODTÜKENT ve Yurtlar Bölgesi'nden saat 08.40'ta servis kaldırılacaktır.

Last Updated:

13/11/2015 - 14:30