Bu yıl BEST (Board of European Students of Technology) Ankara tarafından üçüncüsü düzenlenecek olan ODTÜ BEST Mühendislik Yarışması ve Kariyer Günleri 10-11 Mart 2012 tarihlerinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Vaka Analizi ve Mühendislik Tasarımı olmak üzere iki kategoriden oluşacak olan mühendislik yarışması tüm ODTÜ öğrencilerinin katılımına açıktır. Katılımcılar dört kişiden oluşan takımlarıyla başvuracaklardır.

Yarışmayla eş zamanlı gerçekleştirilecek olan Kariyer Günlerinde Denizbank, Bosch, Borusan, Scheider Elektrik, Vestel, STFA İnşaat, Ciner Medya, Microsoft gibi önde gelen şirketlerin sunum ve çalıştaylarına katılım mümkün olacak ve çeşitli staj/iş imkanları sunulacaktır.

03/12/2013 - 15:36