Değerli Mezunumuz, ODTÜLÜ Dergisi'ni posta adresinize gönderebilmemiz, Üniversitemizle ilgili yenilik ve haberleri sizlerle paylaşabilmemiz amacıyla iletişim bilgilerinizi güncelleyeceğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. (*) ile işaretlenen alanların doldurulması gereklidir.

Dear Alumni, thank you in advance for updating your communication information for us to send ODTÜLÜ Magazine to your address and to share news about our University with you. The fields marked with (*) must be filled in.

Örnek:05XXXXXXXXX veya 0312XXXXXXX
Örnek:19XX
* Posta yoluyla gönderim yalnızca yurtiçinde bulunan adreslere yapılabilmektedir. (Delivery through post can only be made to the addresses in the country.)
Lütfen kargo gönderiminin hatasız yapılabilmesi için cadde, sokak, bina ve daire numaralarını eksiksiz belirtiniz.

Vermiş olduğunuz bilgiler, ODTÜ'nün mezunlarla iletişim kapsamında size ulaşmak amacıyla kullanılacak olup 3. kişilerle paylaşılmayacaktır.
(The information you have given will be only used to contact you as part of the alumni communication of METU and will not be shared by 3rd parties.)

Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.