ODTÜ ve ODTÜ TEKNOKENT tarafından bu yıl 11.si düzenlenen Türkiye’nin ilk ve en büyük girişimcilik programı Yeni Fikirler Yeni İşler (YFYİ) Finali, dünyaca ünlü the New York Times çok satanlar listesinde yer alan the Lean Entrepreneur’ün yazarı, danışman ve mentor Brant Cooper’ın konuk konuşmacı olarak katılımı ile gerçekleşecek.

2015 yılında üniversite öğrencilerinin iş fikirlerini hayata geçirmelerini sağlayan YFYİ IDEA ve genç teknoloji tabanlı şirketleri hedefleyen YFYİ PRO ile bir girişimcilik şölenine dönüşen YFYİ finali 5 Aralık 2015 Cumartesi günü 09:00’da Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Konuk konuşmacı Brant Cooper, etkinlikte genç girişimcilerin yalın girişim yoluyla birer vizyonere dönüşerek başarılı girişimlere imza atmaları için gerekli ipuçlarını paylaşacak. Siz de etkinliğe katılarak başarının sırlarına erişebilir, birbirinden yenilikçi YFYİ finalistleri görebilir ve iş fikirlerinizi başarıya ulaştırmanızda yardım edecek ODTÜ TEKNOKENT’in girişimcilik programlarıyla tanışabilirsiniz.

METUTECH-BAN yatırımcı ağı başta olmak üzere Türkiye’nin önde gelen yatırım ağlarından String Ventures, BIC Angel Investments, Galata Business Angels, Revo Capital, Vestel Ventures, TEB Özel Melek Yatırım Platformu ile Fongogo kitlesel fonlama kuruluşunun katılacağı final töreninde yatırımcılar ile sohbet etme imkanı yakalayabilirsiniz. Ayrıca, Türkiye girişimcilik ekosisteminde yer alan yöneticiler ve akademisyenlerin yanı sıra,  Brant Cooper gibi uluslararası girişimcilik ekosistemindeki profesyoneller ile birbirinden yenilikçi iş fikirlerine sahip girişimcilerle tanışabilir ve iletişim ağınızı genişletebilirsiniz.

Etkinliğe katılmak ve teknoloji dünyasında kendinize yer ayırtmak için www.yfyi.com adresi üzerinden kayıt yaptırmayı unutmayın.

5 Aralık’ta ODTÜ KKM’de görüşmek üzere!

08/12/2015 - 15:10