ODTÜ Geliştirme Vakfı ile yürütülen '' Bir Ağaç Sizden Bir Orman Bizden'' kampanyası kapsamında, Üniversitemizin 2015 Bahar Ağaç Dikme Etkinliği, 20 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00 - 16.00 arasında Ankara Fen Lisesi bölgesinde düzenlenecektir.

Ağaç Dikme Etkinliği’ne tüm ODTÜ’lüler ile bölgedeki ilk ve orta dereceli okulların öğrencileri, Çiğdemim Derneği ve semt sakinleri, Ankara’daki resmi kurumlar, yabancı misyonlar, sivil toplum kuruluşları, basın kuruluşları ve tüm Ankaralılar davet edilmiştir. Etkinlik kapsamında kültür ve spor topluluklarının gösterileri yer alacak,  ağaç dikimi sonrasında geleneksel “sandviç-ayran” servisi yapılacaktır.

Bölgeye ulaşım için, ODTÜKENT, Rektörlük ve Yurtlar bölgelerinden 13.30’da; Sıhhiye durağından ise saat 13.15’te otobüsler kaldırılacaktır. Etkinlik bitişinde, saat 16.00’da aynı bölgelere otobüs servisi olacaktır. Bölgeye kendi ulaşım olanaklarınızla geldiğiniz takdirde, işaretler ve görevlilerimiz sizi etkinlik alanına yönlendirecektir.

Etkinlik bölgesinin krokisine http://www.metu.edu.tr/tr/20-mayıs-2015-ağaçlandırma-şenliği-tören-alanı adresinden ulaşılabilir.

Tüm mensuplarımız, öğrencilerimiz ve mezunlarımız “ODTÜ Ağaç Dikme Etkinliği”ne davetlidir.

Programda değişiklik olması halinde duyurulacaktır.

21/05/2015 - 14:43