İngiltere'nin önde gelen yükseköğrenim kurumlarından Salford Üniversitesi, 26 Ocak 2012 tarihinde Üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirmiştir. Rektör Yardımcısı Professor Martin Hall başkanlığındaki heyette, Professor Mustafa Alshawi (Bilim & Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı) ve Michael Lurie (Uluslararası İlişkiler Birimi Yöneticisi) yer almıştır. Salford Üniversitesi heyeti, ziyaretleri sırasında Rektör Prof. Dr. Ahmet Acar ile bir araya gelmiş ve iki Üniversite arasında işbirliklerini Mimarlık Fakültemiz ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ile gerçekleştirdikleri görüşmeler ile arttırmaya çalışmışlardır. Heyet buna ek olarak Üniversitemizde bir kampüs turu gerçekleştirmiştir.

07/11/2013 - 10:25