Değerli Mensuplarımız,

Üniversitelerin öğrenci projeleriyle son 5 yıl içerisindeki "Kavramsal Tasarım" kategorisinde kazandıkları “Red Dot” ödülleri dikkate alınarak oluşturulan "En Başarılı 15 Tasarım Okulu" nun açıklandığı “Red Dot Tasarım 2017 Sıralaması (Red Dot Design Ranking 2017)” sonuçlarına göre ODTÜ , Amerika ve Avrupa bölgesinin  "En Başarılı 15 Tasarım Okulu" arasında 5. sırada yer almıştır.

Red Dot Tasarım Ödülleri, 1955 yılından bu yana merkezi Almanya Essen'de bulunan Design Zentrum Nordrhein Westfalen tarafından verilmektedir. Bu yıl ABD’den 5, Birleşik Krallık’tan 3, Almanya, Fransa, İsveç, Kanada, Norveç ve Türkiye’den ise birer eğitim kurumu sıralamada yer almıştır.

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyelerimiz başta olmak üzere, Üniversitemizin Red Dot Design Ödülü kazanmasına katkısı olan tüm mensup ve öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Prof.Dr. Mustafa Verşan KÖK

Norveç

15. Rhode Island School of Design

ABD

Red Dot Ödülleri hakkında detaylı bilgiye www.red-dot.de adresinden ulaşabilirsiniz.

20/11/2017 - 11:32