Ana Sayfa Etkinlik ODTÜ Kariyer Fuarı başlıyor

ODTÜ Kariyer Fuarı başlıyor

ODTÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ODTÜ Kariyer Fuarı, 14-15 ve 18-19 Mart günlerinde Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

ODTÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KPM) tarafından düzenlenen ODTÜ Kariyer Fuarı, 14-15 ve 18-19 Mart günlerinde Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Öğrenciler, fuar alanında katılımcı firmaları tanıma, iş ve staj fırsatları hakkında bilgi sahibi olabilirken işverenlere kendilerini tanıtma fırsatı da yakalayacak.

Fuar kapsamındaki salon etkinlikleri ise 15 Mart Cuma günü saat 10.45’te başlayacak. 15, 18 ve 19 Mart günlerinde düzenlenecek etkinliklerde Vakıf Katılım Bankası, Türkiye Petrolleri, Aselsan, TUSAŞ ve Ziraat Finans Grubu’ndan çalışanların katılımıyla paneller düzenlenecek. Etkinliklerde ayrıca ODTÜ Enformatik Enstitüsü, Matematik Enstitüsü ve Sosyal Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programları da tanıtılacak.

Fuara yüz yüze katılamayacak öğrenciler için fuar boyunca özel tasarlanan sahnelerden, @odtukpm Instagram hesabı üzerinden canlı yayınlar yapılacak.

Kariyer fuarına katılan öğrencilerden isteyenlere, CV’lerinde ve sosyal iş ağı platformlarında kullanmaları için profesyonel fotoğrafçı tarafından çekilecek profil fotoğrafları hediye edilecek. Fotoğraflar 14-15 ve 19 Mart tarihlerinde, 10-12.30 ve 13.30-16.00 saatleri arasında KKM C Salonunda profesyonel bir ekip tarafından çekilecek.

5 Dakikada En ODTÜ’lü Yarışması

Fuarda ayrıca “5 Dakikada En ODTÜ’lü Yarışması” düzenlenecek. Yarışmada öğrenciler, 2 ila 10 kişilik bir grup ile beş dakikada “en ODTÜ’lü” pozu verecek. Jüri tarafından belirlenecek olan en ODTÜ’lü 8 fotoğraf Instagram’da oylamaya sunulacak, kazanan grup 19 Mart saat 15.00’te @odtukpm Instagram hesabından açıklanacak. En çok oy alan 3 gruba fotoğraf baskısı ile birlikte sürpriz ödül verilecek. “En ODTÜ’lü Yarışması”na katılmak isteyen öğrenciler, 18 Mart Pazartesi günü 10-12.30 ile 13.30-16.00 saatleri arasında KKM C Salonunu ziyaret edebilir

ODTÜ Kariyer Fuarı hakkında detaylı bilgiye https://kariyerfuari.metu.edu.tr/ sitesinden ulaşılabilir.

Önceki İçerik“Yeni Yüzyılın Yüzleri” fotoğraf sergisi 8 Mart’ta açıldı
Sonraki İçerikODTÜ Kariyer Fuarı başladı: “Amacımız firmalarla öğrencileri buluşturabilmek”