Türk Müziği’nin yaşayan en büyük isimlerinden, ODTÜ Üstün Hizmet Ödülü sahibi, Bestekar Sayın Erol Sayan onuruna "Erol Sayan 60. Sanat Yılı Konseri" düzenlenmiştir. Konserde, Erol Sayan'la sohbetin yanı sıra, Türk Müziğinin koro ile icrasında iddialı ODTÜ’nün 45 yıllık geçmişe sahip Öğrenci ve Mezun Koroları (TMK/KTMT) ayrı ayrı sahne alacaklardır.

Değerli Türk Müziği ses sanatçıları Çiğdem Gürdal ve Coşkun Açıkgöz ise eşsiz eserleri solo olarak icra edeceklerdir. Çankaya Belediyesi Bin Çocuk Korosu, Sayın Erol Sayan'ın çocuk şarkılarını seslendirecektir.

Konserde, Başkent Üniversitesi Orkestra Akademik Başkent değerli Türk Müziği sazları ile birlikte Türk Müziğinin çok sesli icrasını gerçekleştirmek üzere Oğuzhan Balcı  yönetiminde sahnede yer alacaktır.

Yalnızca bir kez şahit olunabilecek bu konseri kaçırmamanız dileklerimizle...

Tarih: 01 Aralık 2012

Saat: 20:00

Yer: ODTÜ Kültür veKongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu

Biletlerinizi ODTU Kültür ve Kongre Merkezi, ODTÜ Çarşı ve Kütüphane Standları, Kızılay İmge Kitabevi ve www.mybilet.com adresinden temin edebilirsiniz.

Topluluğumuz hakkında bilgi için: www.odtuktmt.com

12/11/2013 - 13:03