ODTÜ DAS (Dönem Arası Seminerleri) etkinliği ilk defa 2013 başında 4 paralel salonda 48 oturumda, büyük bir ilgi ve katılım ile gerçekleşti. ODTÜ DAS herhangi bir sempozyumdan farklı olarak çeşitli alanları kapsıyor. Farklı alanlardan katılımcıların deneyimli hocalarımız ile birlikte bilgilerini güncellemelerini, disiplinler arası ilişkilerini artırmalarını ve çok yönlü gelişmelerine katkı vermeyi amaçlıyor.

ODTÜ DAS’ın 2013'te gördüğü büyük ilgiden cesaret alınarak, seminerlerin, 10-12 Şubat 2014'te 6 salonda, 72 oturumla gerçekleştirilmesi planlandı. Seminerlerin seviyesinin katılımcıların bilgi düzeyine göre yeniden değerlendirilmesi için kayıtla katılım yapılacak. Katılım ücretsiz olacak ve anket dolduranların arasında yapılacak çekilişle kitaplar ve ücretsiz eğitim hediyeleri verilecek.

Üniversiteli veya üniversite dışından, öğrenci veya öğretim üyesi, herkesi ODTÜ’ye bekliyoruz. 72 oturumda ilgi duyacağınız seminerleri bulacağınıza inanıyoruz.

Program ve kayıt bilgileri için http://sem.metu.edu.tr/das2014/

20/01/2014 - 18:57