Üniversitede üretilen bilginin, topluma ve ekonomiye kazandırılmasına yönelik faaliyetleri içeren “ Akademik Girişimcilik” ise buluşların ticarileştirilmesinde çok büyük bir rol oynamaktadır. Bu kapsamda ODTÜ TTO tarafından birincisi 11 Şubat 2017 tarihinde düzenlenen “Akademik Girişimcilik” eğitim programının ikincisi 27 Mayıs Cumartesi günü ODTÜ Teknokent’te organize edilecektir. Eğitimde girişimcilik sürecinin ilk ve en önemli aşaması olan ve temel başlıklarına ilk eğitimde değinilen “İş Modeli; Kanvas”, uygulamalı olarak anlatılacaktır.

Üniversitede geliştirilen teknolojilerin ticarileştirilmesini sağlayan girişimcilik faaliyetlerini destekleyici “ Akademik Girişimcilik” eğitimine katılım 15 kişi ile sınırlıdır.

Şirket sahibi olan veya şirket kurmak isteyen akademisyenlerimiz için faydalı olması beklenen programa katılım için tto@odtuteknokent.com.tr adresine e-mail atılmasını rica ederiz.

22/05/2017 - 11:56