Üniversitemiz kampüsü içerisinde 26 Kasım 2018 tarihinde, saat 12.05’te meydana gelen elim kazada Psikoloji Bölümü son sınıf öğrencimiz İrem Kütük’ün hayatını kaybetmesinden ODTÜ ailesi olarak büyük üzüntü duymaktayız. Rektörlük olarak 26.11.2018 tarihinde e-posta ile mensup ve öğrencilerimizle paylaştığımız gibi bu kaza ile ilgili olarak savcılık tarafından başlatılan soruşturma titizlikle devam etmekte, Üniversitemiz bu süreçte ilgili makamlarla her türlü işbirliği içinde olayın aydınlatılması için çalışmaktadır. Bu süreç tamamlandığında tüm detaylar, bütün açıklığıyla kamuoyuyla paylaşılacaktır.

ODTÜ ailesi olarak kıymetli öğrencimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü ve sarsıntısını yaşıyoruz. Öğrencimize Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve ODTÜ mensuplarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Rektörlük

28/11/2018 - 17:14