Değerli Mensuplarımız ve Öğrencilerimiz,

Kar yağışının bugün akşam üzerine kadar sürmesi beklendiğinden, 29 Şubat 2012 Çarşamba günü yapılacak ders ve sınavlar ertelenmiştir.

Personel semt servisleri bugün saat 16:00’da kalkacaktır.

Aksine bir duyuru yapılmadığı taktirde, 1 Mart 2012 Perşembe günü öğrenim ve mesai programlandığı şekilde sürecektir. Kampus içindeki yollar taşıt erişimine açıktır ve açık tutulacaktır. Yaya yollarının (Alle ve kaldırımlar) ve otoparkların açık tutulması için Rektörlüğe bağlı birimler gün boyunca çalışmalarını sürdürecektir. İdari ve akademik binalarımızı Alle’ye, yaya kaldırımlarına ve otoparklara bağlayan ara yaya yollarının ise birimlerimiz bünyesinde görev yapan ilgili personel tarafından temizlenmesi beklenmektedir. Bu konuda ekipman eksiği olan birimlerimizin 2714 numaralı telefonu aramaları rica olunur.

Bugün akşam saatlerinden itibaren havanın soğuması beklendiğinden, öğrenci ve mensuplarımızın özel araçları yerine toplu taşım araçlarını tercih etmeleri önerilir. Kampus içindeki ring seferlerimiz bugün ve yarın artırılarak sürdürülecektir.

Yoğun kış koşullarında kar mücadelesini sürdüren ekiplerimize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Rektörlük