Değerli ODTÜ’lüler,

ODTÜ Bahar Şenliği, bu yıl 7 – 10 Mayıs günleri yapılacaktır. Şenlik, 28 yıldır öğrenci, mensup ve mezunlarımızı bir araya getiren bir sanat, kültür ve spor etkinliğidir.

Şenlik, ODTÜ’nün bilimsel, düşünsel, kültürel, sanatsal, sportif ve uluslararası zenginliğini yansıttığı oranda özgün ve özeldir. Üniversitemizin bu niteliklerini ve temsil ettiği değerleri yansıtan özenli bir ortamda kutlanmalıdır.

Bu yıl, Bahar Şenliği Alanı olarak kullanılan bölgede, sunulan yiyeceklerde, Kampusa giriş – çıkışlarda, trafik akışında ve şenlik alanı çevresindeki otoparkların kullanımında bazı yeni düzenlemeler yapılmıştır. Şenliğin üniversite ortamı ile bağdaşan şekilde kutlanması amacıyla bu düzenlemeler ve Üniversitemizde geçerli kurallar titizlikle uygulanacaktır.

Öğrencilerimizin, çalışanlarımızın, mezunlarımızın ve misafirlerimizin, kendilerini ilgilendiren düzenlemeleri solda yer alan bağlantılar menüsünden öğrenmelerini ve görevlilere yardımcı olmalarını önemle rica ediyoruz.

ODTÜ Bahar Şenliği’nin, sağlıklı bir ortamda sorunsuz olarak yürütülebilmesi için tüm ODTÜ’lülerin duyarlılık ve sorumlulukla davranacaklarına inanıyor, iyi eğlenceler diliyoruz.

Rektörlük