Değerli Mensuplarımız, Öğrencilerimiz ve Mezunlarımız,

Üniversitemiz ve ODTÜ Geliştirme Vakfı işbirliğiyle “Bir Ağaç Sizden, Bir Orman Bizden” sloganıyla başlatılan ve yıl boyunca devam edecek ağaçlandırma kampanyasının ilk etabı 20 Nisan 2014, Pazar günü 10.45-13.30 saatleri arasında Ahlatlıbel Bölgesinde (İncek Bulvarı, TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Güneyi) gerçekleştirilecektir.

12.000 ağacın dikileceği senliğe, kampanyaya katkıda bulunan mezunlarımız ve doğaseverler, Ankara’daki resmi kurumlar, yabancı misyonlar, sivil toplum kuruluşları ve basın kuruluşları davet edilmiştir. ODTÜ arazisinde orman varlığını zenginleştirmek ve gelecek nesillere yaşanabilir bir ülke bırakılması için topluma çağrı yapmak amacıyla düzenlenen Ağaçlandırma kampanyası kapsamındaki bu şenlik, ODTÜ Ailesinin ve Ankaralıların çevreye ve doğaya hep birlikte sahip çıktıklarını gösteren büyük bir etkinlik olacaktır.

Şenlik kapsamında ögrenci ve personel topluluklarının gösterileri yer alacak, ağaç dikme şenliklerinin geleneği olan “sandviç-ayran” servisi yapılacaktır.

Bölgeye ulaşım için, ODTÜKENT, Rektörlük ve Eski Yurtlar bölgelerinden; şehirden ise Tunus, Sıhhiye ve Çankaya (Hoşdere) duraklarından saat 10.00’da otobüsler kaldırılacaktır. Şenlik bitişinde, saat 13.30’dan itibaren aynı bölgelere otobüs servisi olacaktır. Bölgeye kendi ulaşım olanaklarınızla geldiğiniz takdirde, işaretler ve görevlilerimiz sizi Şenlik alanına yönlendirecektir.

Tüm mensuplarımız, ögrencilerimiz ve mezunlarımız "20 Nisan Ağaçlandırma Şenliği”ne davetlidir.

Saygılarımla.

Prof. Dr. Ahmet Acar

Rektör

Not: Şenlik ile ilgili ayrıntılı bilgiye ODTÜ ana web sayfasından ve kampanyanın resmi sitesi olan www.biragacsizdenbirormanbizden.org.tr adresinden erişilebilir.

20 Nisan 2014 Ağaçlandırma Şenliği Alanı

21/04/2014 - 10:10