06/05/2016 - 18:28

Üniversitemizin 2016 Bahar Ağaç Dikme Etkinliği, 15 Mayıs Pazar günü saat 10.30 - 13.30 arasında ODTÜ Ormanı OR-AN bölgesinde düzenlenecektir. Etkinlik kapsamında, Mart ayında yitirdiğimiz öğrencilerimiz Berkay Baş ve Ozancan Akkuş’un anısına 10 bin ağaç da dikilecek, Bir Ağaç Sizden Bir Orman Bizden kampanyasının 300 bininci ağacı dikilmiş olacaktır.

Ağaç Dikme Etkinliği’ne tüm ODTÜ’lüler ile bölgedeki ilk ve orta dereceli okulların öğrencileri, Ankara’daki resmi kurumlar, yabancı misyonlar, sivil toplum kuruluşları, basın kuruluşları ve tüm Ankaralılar davet edilmiştir. Etkinlik günü, mensuplarımız ve doğaseverler araçlarıyla Turan Güneş Bulvarı üzerindeki 4 ve 5 numaralı kapılardan giriş yapabilirler. Ayrıca bölgeye ulaşım için Üniversitemizde Rektörlük, Doğu-Batı Yurtlar ve Lojmanlar bölgelerinden; şehir merkezinde Tunus ve Sıhhiye Duraklarından saat 10.00’da otobüsler kaldırılacaktır. Etkinlik bitiminde aynı bölgelere yine otobüslerle ulaşım sağlanacaktır. Etkinlik programı aşağıdaki şekildedir:

10:30 – 11:00 Öğrenci ve Personel Topluluklarının Gösterileri

11:00 – 11:30 Rektör Prof. Dr. Ahmet Acar’ın Konuşması ve Bir Ağaç Sizden Bir Orman Bizden Kampanyası Bağışçılarına Sertifikalarının Verilmesi

11:30 – 13:00 Ağaç Dikimi

12:30 – 13:30 Sandviç-Ayran İkramı

Etkinlik bölgesinin krokisine http://www.metu.edu.tr/tr/15-mayis-2016-agaclandirma-etkinligi-alani adresinden ulaşılabilir.

Tüm mensuplarımız, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ODTÜ 2016 Bahar Ağaç Dikme Etkinliğine davetlidir.

Programda değişiklik olması halinde duyurulacaktır.